Om oss

Om oss på CS Produktion

Ett litet företag med stor kompetens

Ord från VD

”Vi önskar att våra kunder ska ha uppfattningen om oss som ett pålitligt och innovativt företag med många idéer. CS Produktion är ett projektorienterat företag som normalt jobbar med olika typer av projekt och arbetsoperationer där en av våra främsta styrkor är att vara ett litet företag med stor kompetens. Det innebär att vi kan arbeta väldigt flexibelt, kundorienterat och möta kundens olika behov och förväntningar oavsett uppdragets storlek. Vi klarar stora projektjobb som exempelvis förpackningslinje till bilindustrin, liksom enstyckstillverkning.

Vårt huvudfokus är en optimal leverans till våra kunder och detta gör vi tillsammans med våra väl utvalda underleverantörer. På så sätt kan vi säkerställa att leveransen inte enbart håller hög kvalitet, utan också blir kostnadseffektiv.

Dessutom kan vi sätta kunden mer i fokus vid våra typer av leveranser. Vi har möjlighet att ge projektet full uppmärksamhet, snarare än att det blir ett i mängden. Att arbeta tillsammans med våra uppdragsgivare på ett sådant här sätt gör också att vi kan skapa mervärde i form av produktutveckling för deras räkning. Dessutom tycker jag också det inbringar en trygghet för kunden. Vi ger gärna förslag på utvecklingsmöjligheter och kommer med idéer utifrån den breda kompetens vi samlat på oss. Det brukar vara väldigt uppskattat.”

Anders Eriksson, vd

CS Produktion AB
Besöksadress:
Industrigatan 1-3
SE-661 32 Säffle

Hitta hit (länk Google maps)

Postadress:
Box 604
SE-661 29 Säffle

Tlf: +46 (0)533-69 10 10
Email: info@csproduktion.se